SPECIALS


Home-sale

 

Vind jij de Dezz-collectie te gek? Vind je het gezellig om met je vriendinnen te shoppen? En lijkt het je leuk om dat gezellig bij jou thuis te doen?

 

Dat kan!

 

Ik kom dan namelijk naar jou toe. Met mijn collectie van dat moment -of een deel ervan dat aansluit bij jouw voorkeur- gewoon bij jou aan huis. En natuurlijk ontvang jij als gastvrouw van mij een cadeautje.

 

Tijdsduur: in overleg;

Kosten: Er zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden aan de organisatie van een home-sale. Voor de meegebrachte Dezz-artikelen geldt mijn standaard verkoopprijs.

 

Ben je geïnteresseerd om een Dezz-home-sale te houden, woon je binnen een straal van ongeveer 20 kilometer van Noordwijk en kunnen we de 1,5 meter afstand houden? Neem dan even contact met me op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.


Workshop

 

Altijd al eens een armband willen maken, maar je weet niet hoe je moet beginnen of welke materialen je nodig hebt? Of vind je het gewoon gezellig om samen met je vriendinnen iets leuks te gaan doen?

 

Dat kan!

 

Ik help je hierbij met mijn Workshop 'armbanden maken'. Ik zorg voor al het benodigde materiaal en geef natuurlijk mijn 'tips en trucs' om tot een prachtig eigengemaakt eindresultaat te komen.

 

De workshop kan gezellig plaatsvinden bij jou thuis (mits het enigszins in de buurt van Noordwijk is en we de 1,5 meter afstand kunnen houden!).

 

Tijdsduur: ca. 1,5 - 2 uur;

Kosten: € 25,- per deelnemer.

 

Neem gerust even contact met me op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.


Cadeaubon

DEZZ cadeaubon kadobon makkelijk te bestellen

 

Een Dezz-cadeaubon is niet alleen fijn om te krijgen, maar ook geweldig om te geven!

 

Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Je kan de bon daarmee heel eenvoudig gebruiken bij het afrekenen van een bestelling in de webshop.

 

Je kunt een cadeaubon natuurlijk ook gebruiken wanneer je 'live' komt shoppen in mijn atelier aan huis.

 

Dezz-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende waardes en zijn via de knop hieronder gemakkelijk te bestellen.