Dezz on tour / HERFST & Winter 2019


Dit zijn de 'happenings' waar je Dezz 'live' kunt komen bezoeken. Check het overzicht regelmatig even voor een update, en hopelijk tot ziens op één van de evenementen!


16 oktober (woensdag)  >>  Pathé, Delft

Woensdag 16 oktober is de voorpremière van 'Wat Is Dan Liefde' en Dezz is present bij de shows tijdens de Ladies Night in Pathé Delft. Het belooft absoluut weer een bijzonder geslaagde filmavond te worden! In 'Wat Is Dan Liefde' krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen.3 november (zondag)  >>  Winter Festival, Noordwijk

Zondag 3 november proef en beleef je de gezelligste tijd van het jaar op het Winter festival Noordwijk. Van 12:00 tot 19:00 uur is de TuineXtra volledig in wintersfeer met festivalkramen in het tuincentrum, waaronder de winter-collectie van Dezz. Er is een horeca-plein waar je een heerlijk hapje of drankje kunt nemen en natuurlijk staat de TuineXtra-kerstshow ook al klaar.