Angelwings - amazoniet

Artikelnummer: bdd1226

 

Een stoere armband die is gemaakt van gemêleerde natuurstenen kralen (amazoniet) en heeft als eye-catcher een schuiver met metalen vleugels. Dit alles is geregen tussen bruin leer en sluit met een metalen zilverkleurige knoop.

 

De armband past om pols met een polsomtrek van 16 t/m ong 18 cm. Liever een andere maat? Ik maak ze voor jou op maat. Geef jouw gewenste maat dan even door in het opmerkingen-veld bij het afrekenen van je bestelling.

 

NOTE: Wil je langer plezier hebben van deze armband? Zorg dan dat je deze niet in contact laat komen met water (douchen/zwemmen) zodat de materialen mooier blijven!

 

Amazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie. Daarnaast werkt de steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Het versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt. Fysiek werkt amazoniet ontkrampend en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, hypofyse, thymus, osteoporose, tanden, huid en bij calciumtekort. (bron: www.edelstenenenmineralen.nl).

Angelwings - amazoniet

€ 15,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen