Kralenarmband jade - bruin/roze/groen

Artikelnummer: bdd1140

 

Een kralenarmband van prachtige gemêleerde natuurstenen kralen (jade) die geregen zijn tussen donkerbruine leren veters. Deze armband sluit met een metalen zilverkleurige knoop.

Deze armband is ook verkrijgbaar als onderdeel van een armbandenset (zoals op de foto, zie "armbanden - sets"). Uiteraard is een set voordeliger dan wanneer je de armbanden los koopt.

 

De armband is gemaakt voor een polsomtrek van 17 cm. Liever een andere maat? Ik maak ze (gratis) voor jou op maat. Geef jouw gewenste maat dan even door in het opmerkingen-veld bij het afrekenen van je bestelling.

 

NOTE: Wil je langer plezier hebben van deze armband? Zorg dan dat je deze natuurstenenkralen niet in contact laat komen met water (douchen/zwemmen) zodat ze hun kleur langer behouden!

 

Wat is de betekenis van Jade?

Jade is oa. een reinigende en beschermende steen. Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. (bron: edelstenenenmineralen.nl)

Kralenarmband jade - bruin/roze/groen

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen